Q-Cup

Wind en Watersport Vlaanderen – WWSV - promoot via verschillende projecten in samenwerking met haar clubs het recreatief zeilen bij de jeugd. Zeilen kan je immers het hele jaar door beoefenen (op een democratische manier!) Eén van deze initiatieven is de Q-Cup die bestaat uit een reeks laagdrempelige, recreatieve zeilwedstrijden voor jongeren tussen 8 en 12 jaar. Ook dit jaar kunnen jeugdzeilers tijdens de zomer en in het najaar deelnemen aan de Q-Cup op verschillende clublocaties in Vlaanderen. Kan je jammer genoeg niet deelnemen aan meerdere wedstrijden van de Q-Cup? Geen probleem! Schrijf je in voor een wedstrijd naar keuze. Ideaal voor deelnemers aan sportkampen/zeilcursussen die hun eerste recreatieve zeilwedstrijd in een optimist willen varen. Maak kennis met het wedstrijdzeilen en beleef een plezierige dag op het water! 

Ontdek alle manches via onze kalender en schrijf je in via Ikwatersport! Let op: Op de affiche staan nog oude data. De manche op zondag 5 september werd verplaatst naar 4 september te WOS. De manche van 18 september vindt plaats te Inside Outside. De correcte data vind je op onze kalender en via Ikwatersport.
 

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van volgende partners: Decathlon/Tribord, Van Laer Sailing, Hama, Sport Vlaanderen en de Nationale Loterij 

Vragen? Mail naar ellen@wwsv.be


Geplande Q-Cup wedstrijden