Q-Cup: het recreatieve optimistencircuit 2020

Ik doe mee aan de Q-Cup!

Wind en Watersport Vlaanderen – WWSV - promoot via verschillende projecten in samenwerking met haar clubs het recreatief zeilen bij de jeugd. Zeilen kan je immers het hele jaar door beoefenen (op een democratische manier!)
 
Eén van deze initiatieven is de Q – Cup die 
bestaat uit een reeks laagdrempelige, recreatieve zeilwedstrijden voor jongeren tussen 8 en 12 jaar. Ook dit jaar kunnen jeugdzeilers tijdens de zomer en in het najaar deelnemen aan de Q-Cup op verschillende clublocaties in Vlaanderen. Kan je jammer genoeg niet deelnemen aan meerdere wedstrijden van de Q-Cup? Geen probleem! Schrijf je in voor een wedstrijd naar keuze. Ideaal voor deelnemers aan sportkampen/zeilcursussen die hun eerste recreatieve zeilwedstrijd in een optimist willen varen. Maak kennis met het wedstrijdzeilen en beleef een plezierige dag op het water! 

Voor amper €5,00/wedstrijdmanche incl. goodiebag en Q-Cup vestje!

Opgelet! Er zijn nieuwe coronamaatregelen van toepassing! Niet alleen deelnemers maar alle aanwezigen moeten zich op voorhand registreren (ook toeschouwers, organisatoren, coaches,...)
Geen registratie = geen toegang! Registreren doe je via deze link.
Raadpleeg hier het draaiboek voor meer info.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van volgende partners: Decathlon/Tribord, Van Laer Sailing, Hama, Sport Vlaanderen en de Nationale Loterij 

Tussenstand na 7 evenementen 

Vragen? Mail naar ellen@wwsv.be