De Vlaamse Trainersschool lanceert het programma Sportkaderopleidingen voor 2021.  WWSV en VTS zijn echter tegelijkertijd heel bewust van het feit dat het aanbod onder voorbehoud is omwille van de Covid-19-pandemie. Alles wordt in het werk gesteld om zoveel mogelijk opleidingen en bijscholingen uit dit aanbod te laten plaats vinden maar dan enkel indien het op een veilige manier kan.

Je kan het aanbod online raadplegen via de linken in dit bericht of via de gratis VTS-app.
Aanmelden doe je in beide situaties met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord.
Het aanbod sportkaderopleidingen wordt in nauw overleg samengesteld op vraag én op maat van de sportsector. We zijn er zeker van dat je in dit kwalitatief hoogstaand aanbod een opleiding of bijscholing naar jouw keuze vindt.
Namens alle partners van de Vlaamse Trainersschool (sportfederaties, universiteiten en hogescholen LO, Sport Vlaanderen), wensen we je een inspirerend en leerrijk 2021!
Aanbod via de website:
Aanbod Sportspecifiek Gedeelte
Aanbod Algemeen Gedeelte
Aanbod Bijscholingen
Aanbod via onze gratis VTS-app (“Vlaamse Trainersschool” als zoekterm in de stores):
Voor iOS
Voor Android
Tip: Als je de VTS-app al hebt staan op je device, check dan of je de laatste versie hebt staan, nl. versienummer 9.0.4. Check via de 2 streepjes (hamburgermenu) bovenaan links op het startscherm

Ook bij Wind en Watersport Vlaanderen en de watersportclubs staan volgend jaar heel wat interessante bijscholingen op de kalender - het aanbod wordt aangevuld op de website WWSV