Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Omwille van gezondheidsredenen zijn we genoodzaakt om de achtste Q-Cupmanche op zondag 18 oktober te Turnhout te annuleren. Geen nood! We hebben een alternatief gevonden:

We nodigen jullie uit op zaterdag 17 oktober op het watervlak van RBSC Heusden waar de week nadien de finale zal georganiseerd worden.
We bieden er samen met de club een leuke zeildag aan met wat startoefeningen, tips & tricks om sneller te zeilen en misschien een oefenwedstrijdje?
Ter info: Dit is een alternatief. Deze dag telt niet mee in de Q-Cup uitslag.

De deelname is gratis. Aanmelden is verplicht (behalve voor de RBSC zeilers) en er staat een limiet van 30 deelnemers op de inschrijvingen. 
 
Adres club RBSC Heusden:
Stapsteenweg 50, 9070 Destelbergen
https://www.rbsc.be/nl/clubs
 
Praktisch verloop:
Aanmelden op zaterdag vanaf 10.15 tot 10.30 uur.
Oefenstonde 1 : 11.00-13.00 uur
Lunchpauze : 13.00-14.00 uur
Oefenstonde 2 : 14.00-16.00 uur
 
Lunchpauze:
Tijdens de lunchpauze voorziet de club spaghetti. Je eigen lunchpakket meebrengen kan ook! Het clubhuis is open met respect voor de Corona maatregelen.
 
BELANGRIJK (!) Coronamaatregelen: Aangezien de cijfers jammer genoeg weer de lucht inschieten, vestigen we graag nogmaals de aandacht voor de coronamaatregelen. Houd voldoende afstand van elkaar, was je handen regelmatig,… Voorzie zelf ook alcoholgel! We leven in een bijzondere periode maar de club heeft een prima organisatie op poten gezet zodat alles corona-proof kan verlopen. Daarom vragen we om de sportbubbel goed te scheiden van de toeschouwers, vooral tijdens de lunchpauze waarbij de regels van de horeca – max 4 personen aan tafel met voldoende afstand!
Dat vergt van iedereen een inspanning maar we zijn overtuigd dat we de kinderen een toffe en veilige zeildag kunnen aanbieden.
Doel is dat de kinderen zich in de sportzone bevinden en de ouders aan de wal.
 
Iedereen die +12j is draagt verplicht een mondmasker tenzij je deel uitmaakt van de organisatie op het water. Hou ten allen tijde rekening met de gezondheidsmaatregelen!