IKwatersport 

Dat is een online inschrijvingsplatform waar onze watersportclubs kennismakingslessen, watersportkampen en zoveel meer op kunnen aanbieden. Kortom alles om toekomstige watersporters aan te zetten het water op te gaan.

In enkele klikken vind je de watersport die je altijd al eens hebt willen proberen. Filter op leeftijd en sporttak en bekijk waar je een les kan volgen in jouw buurt. Schrijf je meteen online in voor een sessie, dit aan een voordelig laagdrempelig tarief of gratis.

schrijf je in!

Handleiding IkWatersport

Ook G-sport

Wij zijn van mening dat IEDEREEN op het water moet kunnen, dus willen we graag het zeilen en surfen bekender maken ook onder mensen met een fysische, auditieve, visuele of psychische beperking. Het materiaal is aangepast aan ieder zijn behoefte, dus "NO LIMITS", aarzel niet en schrijf je in voor één van onze g-sport activiteiten.

schrijf je in!

 

Peddelen door Vlaanderen

Na de ontdekking van de stadscentra tijdens de vorige edities vergroot Peddelen door Vlaanderen het avontuur. Peddelen door Vlaanderen laat je nu ook kennis maken met het concept toervaren en ditmaal met een SUP, kano of kajak.

Hiervoor selecteerden we voor jullie prachtige toertochten doorheen Vlaanderen waarbij er telkens van punt A naar B wordt gepeddeld met onderweg een leuke tussenstop of picknickplaats. Bij sommige tochten worden er shuttlediensten ingezet die deelnemers met hun materiaal na inschrijving ter plaatse naar de start brengen. Van hieruit wordt er dan samen of individueel gestart. 
Bezoek de Peddelen door Vlaanderen Facebook pagina voor het laatste peddelnieuws!