Golfsurfen

BSF, DAT IS DE WWSV WERKGROEP GOLFSURFEN & STANDUP PADDLE
BSF is opgericht kort nadat golfsurfen een erkende sport werd in ons land. BSF omvat alle doelstellingen van een zelfstandige federatie, maar doet dit onder de sterke vleugels van Wind en Watersport Vlaanderen, de zeil- en surffederatie waar ook surfdisciplines wind- en kitesurfen huizen. BSF valt onder de stevige WWSV rechtspersoonlijkheid en statuut, maar surft wel een eigen lijn binnen de WWSV line up.
BSF, de werkgroep golfsurfen en werkgroep SUP van WWSV, is lid van de Europese en de Internationale golfsurf- en SUP federaties. Lid worden van BSF kan je via één van de vele WWSV clubs. Eens lid van een club ben je automatisch WWSV-BSF lid, kan je deelnemen aan BSF wedstrijden/evenementen/bijscholingen en ben je bovendien wereldwijd verzekerd voor eigen ongevallen en aangerichte schade bij anderen (daar ging je board richting Kelly Slater)!

Neem een kijkje bij onze clubs om te zien waar je terecht kan.

Overzicht clubs

Ga naar de Website van de Belgische Surf Federatie

IKsurf: Ontdek het surfaanbod in onze clubs
Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) wil iedereen aan het zeilen of surfen krijgen en biedt je een aanbod van instaplessen aan op ikwatersport.be! Aan een zeer voordelige tarief kan je een kennismakingsles boeken tussen mei en oktober. 

Ga naar ikwatersport

 


>>  Sportieve reglementen golfsurfen en SUP (ISA)

Golfsurfen klassen