Windsurfen is geen individuele sport!
"Bic Techno" is een board en zeil pakket waar zowel de recreant als ervaren wedstrijdsurfer een jeugd lang plezier kan aan beleven. WWSV organiseert in samenwerking met de clubs scholenkampioenschappen, Belgische kampioenschappen en trainingsgroepen voor jeugd jonger dan 17 jaar. Deze recreatieve wedstrijden en groepstrainingen zijn de springplank naar een leven lang windsurf plezier en misschien wel je eigen Olympische droom!
De instapdrempel is laag, het fun-gehalte hoog!

Clubtraining, recreatieve wedstrijden, Belgische kampioenschappen, EK en WK's... het lijken meer termen uit de veld -of zaalsporten, maar ze gelden sinds enkele jaren ook in het windsurfen! Jonge windsurfers krijgen de kans om via clubtrainingen, regionale en nationale wedstrijden door te groeien naar de grotere internationale wedstrijden, en wie weet, de (jeugd) Olympische spelen. Tijdens deze lange weg kunnen ze rekenen op de steun van WWSV en z'n clubs. 

Om de Olympische droom van de jonge windsurfers voor elk talent mogelijk te maken is zowel bij ons al internationaal de Bic Techno 293 one design, een betaalbare jeugdklasse met een lage instapdrempel, gekozen om de jeugd te laten groeien tot toptalenten!