De YWC 2021 werden in december in Oman beslecht en het is nu al uitkijken naar de editie 2022 in Den Haag/Scheveningen (Nederland) van 8 tot 15 juli 2022. 

Daar treden de beste jeugdzeilers (tot 19 jaar) ter wereld in de arena in heel diverse disciplines gaande van de ILCA 6 over de mixed Nacra 15 en 29er naar de IDFoil surfboards en de kiters maar ook de klassieker de 420.  

Elk land kan in elke discipline één deelnemer/team afvaardigen maar het aantal plaatsen is beperkt. Daarom moet Belgian Sailing al beslissen voor 1 februari in welke klassen ze een kandidaat willen afvaardigen. 

Wil je deelnemen aan dit unieke evenement dan moet je snel je kandidatuur sturen aan Belgian Sailing. Lees zeker goed het reglement voor deelname want dit is een unieke wedstrijd op het allerhoogste niveau met een beperkt aantal deelnemers. Kandidaturen moeten ontvangen worden voor 19 januari 2022

Binnen Belgian Sailing werden een aantal selectiewedstrijden gekozen die zullen beslissen welke jonge atleten uiteindelijk zullen kunnen meedoen! 

Wil je graag meer informatie stuur dan een bericht aan info@belgiansailing.be of luc@wwsv.be 

NOR YWC 2022 
Info - Selectiereglement - aanmeldingsdocument 

Event website