Op 28 november vond de jaarlijkse Labelvergadering plaats in het Huis van de Sport te Gent. 

Deze vergadering is bedoeld voor clubs die zich hebben ingeschreven voor de Labels. Op het einde van het jaar wordt er een overzicht gegeven wat we dit jaar bereikt hebben en wat er zal veranderen naar het volgende jaar. 
26 clubs waren present op donderdag avond om hun diploma en subsidies in ontvangst te nemen. In totaal behaalden 45 clubs het Scholingslabel en 17 clubs het Trainingslabel en maar liefst 49 trainingsgroepen kregen erkenning. Om de goede werking van de clubs te belonen werd er 45.516,66 euro aan cheques uitgedeeld Dit is mede mogelijk dankzij de steun van Sport Vlaanderen.

Het Scholingslabel wil zeggen dat deze clubs een erkend Jeugd Zeil/surfschool zijn. We blijven streven naar kwaliteit binnen het lesgeven en op deze manier worden deze clubs gecontroleerd. 
Het Trainingslabels staat voor een erkende Jeugd Trainingsclub. Deze clubs bieden kwalitatieve trainingen aan voor jongeren die zich willen verdiepen in de zeil- en surfsport en aan wedstrijden willen deelnemen. 
Op deze manier proberen we de jongeren meer aan het sporten te krijgen. 
Achteraf werd er nog een glaasje gedronken op de goede werking van 2019! 

Een overzicht van de erkende scholingsclubs en trainingsclubs kan je vinden op de webstie: https://www.wwsv.be/kwaliteitslabels 

De presentatie die werd gegeven kan u HIER vinden
Foto's kan je vinden op onze facebook pagina

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met Margot: margot@wwsv.be