SUP 2019


Vorig jaar was het rustige binnenwater het strijdtoneel voor het Belgisch kampioenschap Stand-up Paddle, dit jaar de noordzee. Zowel het BK long distance als Bk technical race vonden aan de kust plaats. Kjell Debruyne mocht in beide disciplines met de titels naar huis. Alle resultaten en foto's op de BKSUP website.

Naast de Belgische titel was er dit jaar voor het eerst de 'Belgian SUP Tour'. Een jaarklassement over 5 verschillende wedstrijden op 5 verschillende locaties, voor zowel suppers op zoek naar een stevige uitdaging als de recreatieve supper met als laatste manche 'Sup For Life'. Het volledige klassement kan je vinden op de website van de Belgian SUP Tour.

SUP For Life blijft elk jaar groeien. De hartverwarmende SUPtocht doorheen hartje Gent trok dit jaar 135 deelnemers - bijna een verdubbeling van het aantal deelnemer - goed voor een opbrengst van maar liefst 6500 euro ten voordelen van 'Hubi & Vinciane'. Bedankt Windsurfing Deinze, de vele vrijwilligers en alle deelnemers! Meer info, klassement en foto's op www.bsflive.be/belgiansuptour2019.