Opleiding Regional Race Officer 26-27 november 2022

In ons land worden tal van wedstrijden in de zeilsport georganiseerd. Daarbij komt nog eens dat we actief zijn in diverse disciplines : zeilen zwaardboten, surfen, zeiljachten, catamaran, zeilwagenrijden en golfsurfen.
Om deze wedstrijden in goede banen te leiden zijn veel medewerkers nodig! Voor de basisopleiding voorziet WWSV sinds kort voor de interactieve online leermodules richting clubofficial.
Zeer praktijkgerichte informatie die je op pad helpt. Probeer deze zeker eens uit - alles gebeurt online! 

Voor wie klaar is voor de volgende stap is er het seminarie voor Regional Race Officer waar de kennis nog verder uitgediept wordt onder leiding van expert ter zake Joep Straus.
Tijdens de 2 daagse opleiding maak je kennis met alle aspecten van de wedstrijdorganisatie - gefocust op zeilen en windsurfen. Erg interessant en op een fijne manier gebracht.
Het geheel wordt afgerond met een examen waarna je gebrevetteerd bent! 

Het seminarie gaat door bij WVD Mechelen op 26 en 27 november van 9 tot 16 uur. Het examen staat gepland op 10 december.
Er is plaats voor 16 deelnemers. Schrijf je snel in via IKwatersport 

Voor opleidingen in Zeilwagenrijden en het Golfsurfen zijn alternatieve opleidingsvormen voorzien binnen de specifieke werking.