Neem nu deel als club via het IKwatersport platform!

Ikwatersport is een online inschrijvingsplatform dat het aanbod van initiaties, sportkampen of trainingen in de verschillende zeil- en surfdisciplines centraliseert. Watersportclubs kunnen hun activiteiten invoeren op het platform en potentiële watersporters kunnen aan de hand van handige filters hun ideale sessie vinden en zich rechtstreeks online inschrijven!

 De promotie gebeurt in 2022 rechtstreeks op een aantal andere platformen zoals dekust.be en dewatersportdag.be

Als club nog niet volledig wegwijs bij het opgeven van jouw Watersportdagaanbod?
Volg het stappenplan hieronder of bekijk onderaan onze webinar:

Log hier in op het IKwatersportplatform

 

Evenement aanmaken

Eenmaal ingelogd op het IKwatersport platform dien je jouw club te volgen. Als je jouw club volgt, dan kunnen we je admin van de pagina maken (mail sturen naar pieter@wwsv.be). Eenmaal admin kan je de gegevens van de clubpagina aanpassen en evenementen aanmaken. Deze info en nog veel meer kan je ook in de IKwatersport handleiding terugvinden. 
Bekijk hier onze IKwatersport webinar. In het eerste deel wat meer uitleg over het doel van IKwatersport.be, vanaf minuut 11 (11:00) doorlopen we het platform en alle praktische mogelijkheden. Aan het einde van de sessie volgen een aantal algemene vragen over verzekeringen. Alles kan je ook nalezen in de IKwatersport handleiding.

Download de IKwatersport handleiding