Bezoek Wind & Watersport Vlaanderen op de Belgian Boat Show te Flanders Expo in Gent! 

Kom langs op onze ruime stand met tal van activiteiten in Hal 1 op  5, 6, 7, 8 en 9 februari 2020

Ben je lid van een aangesloten club bij WWSV? Geniet dan van gratis toegang via de code "WWSVL2020" (niet geldig op zondag)! Wanneer je tickets online bestelt, kan je de kortingscode invullen.

LET OP: Je hebt enkel toegang tot de beurs met een geldig ticket! Een gratis ticket via de kortingscode is mogelijk, maar je moet je wel eerst online aanmelden.

Afspraak op onze stand voor meer info over sportkampen in de WWSV clubs, wedstrijden, bijscholingen en zo veel meer.

Lees verder en ontdek het volledige WWSV-programma op de Belgian Boat Show 2020!

INSPIRATIEDAGEN BLACK BOX

Bezoek onze interactieve "BLACK BOX" in Hal 1; een plek voor keynotes – sportbeelden – bijscholingen - inspiratie en meer.

  • Benieuwd hoe Vincent Valkenaers een topsnelheid haalde van 103,7 km/u in Namibië? Ontmoet de snelste windsurfer ter wereld op onze stand tijdens de Belgian Boat Show!
  • Vind jij dat watersport toegankelijk moet zijn voor iedereen? Wij ook! Weet je niet goed hoe je G-sport introduceert in je club? Geen nood, WWSV bezorgt je meer info tijdens één van de vele inspiratiesessies.
  • Duurzaamheid? Wat is het juist en welke initiatieven kan je als club nemen? Kom alles te weten op 6 februari.

Bekijk het voorlopig programma en schrijf je in via www.wwsv.be/boatshow

CACHE IT! BY GEOTRACER & WWSV

Maak kennis met onze gloednieuwe activiteit rond geocaching! Ga met je smartphone op zoek naar unieke locaties op de beurs, voer de opdracht uit en maak kans op mooie prijzen! Wie zoekt, die wint! 
#geotracer #wwsv #cacheit 

ZEILSIMULATOR

Word jij dé nieuwe Emma Plasschaert? Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om in een zeilboot te zitten? Ontdek de zeilsimulator op onze stand. Hou je stevig vast want ze voorspellen 6 Beaufort op de Belgian Boat Show!

NOCTURNE, PRIJSUITREIKING & DRINK OP ONZE STAND

Op vrijdag 7 februari is de beurs naar gewoonte open tot 22u. Graag nodigen we alle WWSV-leden uit op onze stand voor de prijsuitreiking van het ONZK om 19u30 gevolgd door een drink (zolang de voorraad strekt). Het ultieme moment om bij te praten en vooruit te kijken naar een sportief 2020! 

NORTHER WEDSTRIJDTRAILER

In 2017 ontwierp WWSV in samenwerking met Norther een wedstrijdtrailer op basis van windenergie. Via de uitvouwbare windmolen wordt duurzame energie opgewekt die we gebruiken voor het stereosysteem, een goede internetverbinding, een langere batterijduur van laptops, …. Aanschouw hem op de beurs!

IKWATERSPORT

Zin om te proeven van watersport?
Schrijf je in op de interactieve iPad’s op onze stand en ontdek je eerste watersport sessie!