De WWSV-Link laat de clubverantwoordelijken toe om hun ledenbestand online te beheren alsook hun cursisten.

Op de homepage vindt u bij de rubriek info de nodige uitleg om uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eenmaal ingelogd kunt u (rechtsboven) ook een handleiding downloaden.

WWSV-Link

1. Kitesurfers (ééndaagse of meerdaagse lidmaatschappen)

Voor de verzekering dient de club alle Kitesurfers door te geven aan de WWSV. Dit zijn dus ook de kitesurfers die geen lid zijn van WWSV en die toch tijdelijk bij de club vertoeven gedurende een kortere periode (één dag of één week of...) en daar kitesurfen zullen beoefenen. Zij dienen wel over een "brevet" te beschikken. Het gaat dus om eendaagse of meerdaagse tijdelijke lidmaatschappen.

Er werd een online invulformulier voorzien waarop de gegevens van deze kitesurfer door de club kunnen ingevuld worden. 
Deze gegevens worden in een aparte nieuwe database bijgehouden. Deze database zal de volgende velden bevatten: achternaam, voornaam, geboortedatum, van (datum), tot (datum), e-mail, telefoon, doorgeven (J/N). 
Het veld "doorgeven" duid er op dat deze sporter mag doorgegeven worden naar de verzekeringen.
Wanneer WWSV een verzekeringlijst genereerd zullen enkel die sporters opgenomen worden in die lijst waarvan doorgeven op J staat. De clubs kunnen ook nog „niet doorgegeven‟ sporters wissen uit de lijst.

Deze "tijdelijke" leden kunnen aldus elektronisch doorgegeven worden naar de verzekering toe.

De clubs hebben enkel toegang tot hun eigen ingegeven sporters, niet tot die van andere clubs.
 

2. Cursisten (niet-leden)

Er is een online invulformulier voorzien waarop de clubverantwoordelijke de gegevens van de cursus (één dag of meerdaags,...) en de lijst van de cursisten (niet-leden) kan invullen.  
 

- zie meer info hier -