De WWSV-Link laat de clubverantwoordelijken toe om hun ledenbestand te beheren via het internet.

Op de homepage vindt u bij de rubriek info de nodige uitleg om uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eenmaal ingelogd kunt u (rechtsboven) ook een handleiding downloaden.

 

WWSV-Link

 

Vanaf 01/07/2011 werden er aan de WWSV-link ledenadministratiesyteem een aantal uitbreidingen doorgevoerd.

Vanaf heden is het ook mogelijk:

- ééndaagse of meerdaagse lidmaatschappen voor kitesurfers in te geven.
- cursisten online in te geven
- kite brevetten af te drukken
 

1. Kitesurfers (ééndaagse of meerdaagse lidmaatschappen)

Voor de verzekering dient de club alle Kitesurfers door te geven aan de WWSV. Dit zijn dus ook de kitesurfers die geen lid zijn van WWSV en die toch tijdelijk bij de club vertoeven gedurende een kortere periode (één dag of één week of...) en daar kitesurfen zullen beoefenen. Zij dienen wel over een "brevet" te beschikken. Het gaat dus om eendaagse of meerdaagse tijdelijke lidmaatschappen.

Er werd een online invulformulier voorzien waarop de gegevens van deze kitesurfer door de club kunnen ingevuld worden. 
Deze gegevens worden in een aparte nieuwe database bijgehouden. Deze database zal de volgende velden bevatten: achternaam, voornaam, geboortedatum, van (datum), tot (datum), e-mail, telefoon, doorgeven (J/N). 
Het veld "doorgeven" duid er op dat deze sporter mag doorgegeven worden naar de verzekeringen.
Wanneer WWSV een verzekeringlijst genereerd zullen enkel die sporters opgenomen worden in die lijst waarvan doorgeven op J staat. De clubs kunnen ook nog „niet doorgegeven‟ sporters wissen uit de lijst.

Deze "tijdelijke" leden kunnen aldus elektronisch doorgegeven worden naar de verzekering toe.

De clubs hebben enkel toegang tot hun eigen ingegeven sporters, niet tot die van andere clubs.
 

2. Cursisten

Er werd een online invulformulier voorzien waarop de club verantwoordelijke de gegevens van de cursus (één dag of meerdaags,...) en de lijst van de cursisten kan invullen. Dit niet enkel voor de kitesurfers, maar ook voor de andere sporten. Voor hen wordt er dan een formulier gegenereerd die elektronisch naar de verzekering kan worden gestuurd. 
Deze gegevens worden voor de club weer bijgehouden in een aparte database. Deze database zal de volgende velden bevatten: achternaam, voornaam, straatnummer, postnummer, gemeente, geboortedatum, sporttak, cursus, van (datum), tot (datum), email, telefoon, doorgeven (J/N). 
Die cursisten zijn over het algemeen personen die geen lid zijn van WWSV en dat ook niet hoeven te worden. 
De clubs hebben enkel toegang tot hun eigen ingegeven cursisten, niet tot die van andere clubs.
 

3. Kite-brevetten

De clubs zullen ook via de WWSV-link de brevetten voor hun kitesurfers kunnen afdrukken. Dit op A4 vellen die voorzien zijn van lege (uitscheur-) kaarten die voorbedrukt werden met de logo‟s en achtergronden. Deze A4 vellen levert WWSV aan de clubs. De gegevens van de personen waarvoor deze brevetten afgedrukt worden, zullen terug bijgehouden worden in een aparte database. De volgende velden zullen aanwezig zijn: achternaam, voornaam, geboortedatum, naam lesgever, datum behaald. 
Deze keer zijn alle gegevens van deze database toegankelijk voor alle clubs. Elke club kan dus ook de brevet gegevens opvragen van de brevetten die in andere clubs werden uitgereikt. 
Deze brevetten zullen afgedrukt worden voor zowel de WWSV leden van de club als de niet WWSV leden. Deze brevetten zijn onbeperkt geldig en moeten niet jaarlijks opnieuw uitgereikt worden.