Gratis kennismaken met zeilen in optimist 

Wind en Watersport Vlaanderen gaat dit jaar weer in zee met partner Decathlon om zoveel mogelijk jongeren te laten kennismaken met het zeilen.

De Tribord Kids on Tour doet dit jaar watersportclubs in Vlaanderen aan en daar kan je gratis deelnemen aan een initiatie van een halve dag.

Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je kennismaken met zeilen dan ben je welkom op een zeilinitiatie verzorgd door Wind en Watersport Vlaanderen en partner Decathlon.
Zeilen hoef je niet te kunnen maar een zwembrevet van 50 m vinden we wel belangrijk. We voorzien de bootjes, de lesgever, een zwemvest en begeleidingsboten.
Er is plaats voor 10 kinderen voor een sessie in de voormiddag (9.30 – 12.30u) of namiddag (13.30 – 16.30 u) - uren en aantallen kunnen variëren naargelang locatie
De initiaties zijn gratis en je ontdekt er een fantastische watersportclub.  Inschrijven is wel een must!

De data voor 2024 vallen tussen 28 april en 15 juni 2024! Je kan achteenvolgens terecht bij WOS Oostende, Aandeplas Brugge, Galgenweel Antwerpen,  WVD Mechelen, RBSC Heusden, Brugse Zeil- en Yachtclub,  ZSG Gavermeer en Del Mare Waasmunster