Aspirant Initiator Zwaardboten- Surfen

Inleiding

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met les geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever cursus zeilen of surfen geven aan beginners.

Inhoud

De cursus omvat 16 uren en kan op één weekend doorgaan of op twee zaterdagen. De lessen zijn praktijkgericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.
In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

Toelatingsvoorwaarden

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle vaardigheden (=stempels) van BASIS eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen dienen behaald te zijn!
 

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van Sport Vlaanderen: https://www.sport.vlaanderen/vts > Opleidingen en bijscholingen > Vind een VTS-opleiding op jouw maat of via de VTS-app > MijnVTS > Opleidingsaanbod .

Data 2022

- 16 en 17 april te Domein Aan De Plas in Brugge
- 23 en 24 april te WSV Del Mare in Waasmunster. 

Voor meer info : opleiding@wwsv.be