Uiteenzetting Paramedische Begeleiding van Het VYF Olympic Team

Op donderdag 12 mei organiseert VYF samen met Ine Slegers (Kinecoach) een uiteenzetting voor de trainers en coaches van de teams en van de clubs aangesloten bij VYF.

Tijdens deze uiteenzetting wordt er aan de hand van een interactieve theoretische sessie getoond hoe de paramedische begeleiding gebeurd door de kinesisten van het VYF Olympic Team.

Programma:
19.45: ontvangst

20.00 – 21.30: uiteenzetting

Spreker:
Ine Slegers: Zij is één van de kinesisten van het VYF Olympic Team. Tijdens wedstrijden en belangrijke stages verzorgt zij de paramedische begeleiding van het team.

Kostprijs:
De kostprijs voor deze uiteenzetting bedraagt 10 euro. Gelieve op voorhand via overschrijving de betaling uit te voeren naar het VYF rekening nummer BE22 3900 9636 8747. U bent pas definitief ingeschreven als de betaling ontvangen is. Gelieve als mededeling bij de overschrijving het volgende te vermelden: Uiteenzetting 12/05/16 + uw naam en voornaam

Locatie:
Vlaamse Yachting Federatie, Huis van de sport
Zuiderlaan 13, 
9000 Gent
Routebeschrijving klik hier

Inschrijving:
Mogen wij u vragen uw inschrijving voor deze bijscholing te bevestigen via het online inschrijvingsformulier hieronder. Inschrijven kan tot en met 9 mei 2016. Gelieve uw aanwezigheid snel te bevestigen, daar de plaatsen beperkt zijn.

Info:
Voor meer info kan u terecht bij Dimitri Dumery en Wouter Pernet, via wouter@vyf.be

Inschrijvingsformulier (inschrijven mogelijk tot en met 9 mei, beperkt aantal plaatsen)

Naam: (*)
Voornaam: (*)
Geslacht: (*)
Club:
Huidige trainings activiteiten: (*)
Geboortedatum: (*)
Straat, nummer en bus: (*)
Postcode: (*)
Gemeente: (*)
Telefoonnummer: (*)
E-mail: (*)
Herhaal deze code: