Mobiele SUP-school

Het SUP aanbod is verdubbeld!

Na fusie van de VYF met VVW is het SUP aanbod verdubbeld. 2 trailers met elk 20+2 boards worden ingezet op zowel eigen initiatieven (Peddelen Door VlaanderenIKsurf initiatiedagen, SUP for life, Watersportdag) als op vraag van de clubs, (school)sportdiensten en promodagen. Op de nog beschikbare data kan de school ook gebruikt worden door externe organisatoren. 

Elke aanvraag voor gebruik van één of 2 mobiele surfscho(o)l(en) dient per mail te gebeuren naar info@vyf-vvw.be en wordt schriftelijk bevestigd met een contract - gebruiksovereenkomst. Eigen evenementen en VYF-VVW clubs hebben voorrang bij het gebruik van de SUP school.

SUP school 1: wat zit er in de trailer?

SUP school 1: wat zit er in de trailer?

De SUP-school bevat in 2016 20 RRD V2 AirSUP boards, 2 Air Surf Rescue boards + 22 peddels + 22 zwemvesten. Deze boards zijn geschikt zowel voor initiatie standup Paddle als voor golfrijden en tochten op vlak water.

De boards bevatten geen mastvoet en kunnen dus niet voor windsurfinitiatie ingezet worden.

Op aanvraag kunnen uniforme SUP lycra's voorzien worden voor deelnemers (20 stuks in blauw) en voor begeleiders (2 stuks in rood).

SUP school 2: wat zit er in de trailer?

SUP school 2: wat zit er in de trailer?

De SUP-school bevat 20 Fanatic 2015 Fly 10.6 boards, 2 RRD Air Surf Rescue boards + 22 peddels + 22 zwemvesten. Deze boards zijn geschikt zowel voor initiatie standup Paddle als voor golfrijden en tochten op vlak water.

De boards bevatten wel een mastvoet en kunnen dus wel voor windsurfinitiatie ingezet worden.

Op aanvraag kunnen uniforme SUP lycra's voorzien worden voor deelnemers (20 stuks in blauw) en voor begeleiders (2 stuks in rood).

Wat kost het gebruik van de SUP school

Volgende deelname in de kosten (zonder lesgever) wordt gehanteerd:

Voor de VYF-VVW clubs:

  • voor 1 dag in het kader van éénmalig gratis pomotie-evenement, een opendeurdag, een IKwatersport sessie of een ander groot evenement: gratis na goedkeuring aanvraag door de VYF-VVW
  • voor 1 dag in het kader van een betalende activiteit, schoolsportdag, sportkamp of lessenreeks: €100/trailer (€400/trailer voor 5 dagen)

Voor niet-VYF-VVW clubs

  • voor 1 dag zonder lesgever: €400/trailer. Meer info over beschikbaarheid en kost voor meerdere dagen via info@vyf-vvw.be

De trailers zijn af te halen te Gent aan het Huis van de Sport. Moeten ze ter plaatse gebracht worden, dan zijn de kosten hiervan ten laste van de gebruiker aan €0.3362/KM.

Opgelet bij afhaling:

  • SUP school 1 = trailer <750kg, een extra nummerplaat van het trekkende voertuig meenemen)
  • SUP school 2 = trailer >750kg, bestuurder trekkende voertuig moet een BE rijbewijs bezitten.

Op aanvraag kan er een lesgever voorzien worden. De loonkost van deze lesgever wordt doorgerekend naar de club/klant.

Vraag hier een SUP school aan »

Downloads

De eerste keer dat je als club of organisatie onze SUP school gebruikt? Bekijk dan zeker onderstaande downloads met alle info over het correct opblazen en gebruiken van de boards.