Belgian Surf Fest, sluit je vakantie af in de golven

De laatste vakantiedag is Belgian Surf Fest Dag!

Voor de laatste dag van de schoolvakantie liggen er fijne - Belgian Surf Fest - golven klaar op de Noordzee. Vroeg opstaan wordt wel de boodschap, Twins Club Bredene verwacht alle deelnemers donderdagochtend 31 augustus om 7u in het clubhuis.

Bij een ontbijt aangeboden door Twins kunnen alle 32 reeds online ingeschreven deelnemers aanmelden, vullen we de wedstrijdladders in, en zal de headjudge uitleg geven over hoe je golven en punten kan scoren. In de wedstrijdtabel is er een herkansingsronde voorzien, iedereen gaat dus zeker 2 keer 12 tot 15 minuten het water in om maximaal 10 golven te nemen per heat. (heat tijd afhankelijk v/d golven, meer info tijdens de meeting) 

De eerste heat start ergens tussen 8u en 8u30, ruim 7u golven nemen later weten we wie de finale heeft gewonnen en het podium op mag. Deelnemers kunnen een eigen lunchpakket meepakken, drankjes zijn te koop in de Twins Bar.

Deelnemerslijst - VOLZET -

Deelnemerslijst - VOLZET -

De vakantie eindigt dit jaar in de golven! Toch als je maximum 13 jaar bent, je al kan uitpeddelen met je golfsurf board en een golfje kan afrijden. Meedoen aan het Belgian Surf Fest is het leukst met je clubteam of/en je vrienden. Schrijf je snel online in en volg de BSF facebook pagina, daar kom je te weten of de wedstrijd op woensdag 30 of donderdag 31 augustus zal doorgaan. In de golven voor Twins Club Bredene is er plaats voor 32 deelnemers, dus snel erbij zijn is de boodschap.

Belgian Surf Fest is de eerste leuke kennismaking met een surfwedstrijd voor jonge golfsurfers tot en met 13 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren.

De wedstrijd gaat door op 1 dag, afhankelijk van de weersvoorspellingen is dit op 30 of 31 augustus. Hoogwater wordt verwacht in de ochtend, dus bij goede golven in de voorspellingen worden de eerste heats gesurft bij zonsopgang! Belgian Surf Fest is, met of zonder aanvoer van golven, het einde zonder treurnis van je zomervakantie!

Deelname aan de wedstrijd kost je €5, ter plaatse te betalen voor de start van de wedstrijd. Inschrijven doe je best wel op voorhand online. Er is plaats voor 32 deelnemers en VOL=VOL.

Schrijf in via dit formulier »