Aspirant-initiator

INLEIDING

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met les geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever cursus zeilen of surfen geven aan beginners.

INHOUD

De cursus omvat 16 uren en kan op één weekend doorgaan of op twee zaterdagen. De lessen zijn praktijkgericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.


In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle vaardigheden (=stempels) van BASIS eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen dienen behaald te zijn!

PRIJS

De kostprijs van de cursus is 60 euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je door hieronder het formulier in te vullen.  Daarna krijg je een bevestigingsmail en ook het rekeningnummer waarop kan gestort worden.

DATA 2018

- 3 en 4 maart 2018 te Sodipa Galgenweel (Antwerpen Linkeroever).

- 31 maart en 1 april 2018 te VVW Brugge Aan de Plas

- 21 en 22 april 2018 te WSV Del Mare (Waasmunster)

Te VVW Brugge Aan de Plas en WSV Del Mare is overnachting voorzien (de prijs hiervan varieert wat per club en locatie, alsook het eten dient apart te worden verrekend met de club). 

Naam: (*)
Voornaam: (*)
Adres: (*)
Geboortedatum: (*) (dd/mm/jjjj)
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Telefoonnummer van een ouder: (*)
Rijksregisternummer: (*)
Cursusplaats/datum: (*) Sodipa Galgenweel 3 en 4 maart 2018
VVW Brugge 31 maart en 1 april 2018
WSC Del Mare Waasmunster 21 en 22 april 2018
Discipline: (*) zeilen
surfen
Naam van club waarvan lid: (*)
 

(*) = verplicht in te vullen