Aspirant-initiator

INLEIDING

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met les geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever cursus zeilen of surfen geven  aan beginners.

INHOUD

De cursus omvat 16 uren en kan op één weekend doorgaan of op twee zaterdagen. De lessen zijn praktijkgericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.
In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle vaardigheden (=stempels) van het basisdiploma eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen moeten behaald zijn!

PRIJS

De kostprijs van de cursus is 50 euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je door hieronder het formulier in te vullen.  Daarna krijg je een bevestigingsmail en ook het rekeningnummer waarop kan gestort worden.

DATA 2018

Deze data worden bekendgemaakt rond eind november/december 2017. Opnieuw zullen een 4tal cursussen georganiseerd worden.


AFGELOPEN DATA 2017